Povestea noastra

        “Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea  Oltenia.
          Prima editie a Targului de nunti, a avut loc in anul 2009, unde a reunit pentru prima data in Craiova, aproximativ 30 de firme din domeniul organizarii de evenimente, fiind astfel primul eveniment de acest gen, cu un numar atat de mare de furnizori, prezenti intr-un singur loc.
          Datorita succesului primei editii, am indraznit sa speram la noi editii,  mai mari, mai bine organizate si cu un numar tot mai mare de participanti. Astfel cu fiecare an , am devenit din ce in ce mai pasionati, mai bine organizati , astfel incat, am ajuns la editia a XII-a .
         Cea de-a XII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 10 martie pana duminica 12 martie 2023, la Sala Polivalenta din Craiova.
         Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
         Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
          De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez .
          Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans,  micro-recital de muzică clasică, muzică 
live, spectacole de sunet şi lumini.
          Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

 
 
 Organizatori :
 
Agentia de Turism Valdir Tour
Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666
Agentia de evenimente Event Fever
Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646
Date de contact birou: +40251 406196/ 0722330041

Facebook : @targdenunticraiova
 
Instagram : @targdenunticraiova