Utile

Targul de nunti “Wedding Fever” 2024

Editia a  XIII-a

 

                “Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea  Oltenia.

                Cea de-a XIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 15 martie   pâna duminica 17 martie  2024, la Sala Polivalenta din Craiova.

                Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.

                Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

                Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans,  micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, o  tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele. 

              Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

 
 
 Organizatori :
 

Agentia de Turism Valdir Tour

Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666

Agentia de evenimente Event Fever

Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646

www.targdenunticraiova.ro

Facebook : @targdenunticraiova
 
Instagram : @targdenunticraiova